تجهیزات بار سرد

وقتی به کافی شاپ میروید و منوی آن را مشاهده می کنید متوجه خواهید شد که نوشیدنی های منو به دو گروه گرم و سرد تقسیم می شوند. که به طور کلی کافی شاپ یک بار گرم و یک بار سرد دارد. یک کافی شاپ بروز برای هرکدام از این بار ها تجهیزات و لوازم مخصوصی دارد. برای تهیه نوشیدنی های قهوه و گرم مانند قهوه، اسپرسو، دم نوش، کاپوچینو،…  به تجهیزاتی مثل دستگاه اسپرسوساز، آسیاب قهوه، شیکر، پیچر، … نیاز است. بار سرد شامل درست کردن انواع بستنی و نوشیدنی های سرد همچون اسموتی، موکا، شیک، کوکتل و … می شود که برای تهیه این نوشیدنی باید از لوازم و وسایلی مانند شیکر، جیگر، مادلر، قاشق استیل مخصوص بار سرد و … استفاده کرد. البته باید افزود که شما انواع دستگاه اسپرسوساز از قبیل اسپرسوساز صنعتی و خانگی را از فروشگاه کافی سل خریداری کنید.

فروش کلیه تجهیزات قهوه در فروشگاه کافی سل