هیتر برقی غذا

هیتر برقی یا اجاق برقی وسیله ای الکتریکی است که برای پخت و پز استفاده می شود به این صورت که انرژی الکتریکی را به انرژی گرمایشی تبدیل کرده و در تمامی مکان هایی که برق وجود دارد قابل استفاده می باشد. این جایگزینی برای اجاق های رایجی که در خانه های شما است و بسیار کارآمدتر، ایمن تر و راحت تر است.از هیتر برقی میتوان در کافی شاپ ها کاربرد زیادی دارد که برای دم اوری بعضی از قهوه ها و همچنین تهیه غذاهای روتین کافی شاپی لذا فروشگاه قهوه کافی سل سعی کرده تا بهترین هیتر برقی های بازار را ارائه کند تا رضایت مشتریان خود را کاملا براورده کند.

اجاق های برقی معمولاً دارای یک سطح پخت و پز مسطح هستند که اغلب از ترکیب شیشه و سرامیک ساخته میشود. آنها معمولاً کویل های فلزی گرم شده را در خود جای می دهند که به طور موثر گرما را به ظروف پخت و پز منتقل می کنند. کویل های فلزی نیز گرما را در داخل اجاق می دهند و به عنوان دمای ثابت در سراسر حفره شناخته می شوند. در حال حاضر استفاده از اجاق گاز برقی به جای اجاق گاز بسیار رایج شده است، زیرا آنها فقط با یک کلید چرخشی کار می کنند و همان کاری را که اجاق گاز سنتی شما انجام می دهد، اما با زمان کمتر انجام می دهند.

خرید هیتر برقی

باید گفت هیتر برقی غذا در بخش های مختلف تهیه غذا و نوشیدنی کاربرد داشته و رستوران ها و کافی شاپ ها از این دستگاه زیاد استفاده می کنند. شما می توانید انواع مختلف هیتر های برقی را برای تهیه قهوه نیز با قیمت مناسب از کافی سل، فروشگاه اینترنتی قهوه و ملزومات آن، با قیمت مناسب خرید کنید.

مزایای هیتر برقی

اجاق های برقی راحتتر و ایمن تر از اجاق های گازی هستند زیرا از طریق برق کار میکنند و از این رو هیچ ترسی از نشت گاز یا شعله باز وجود ندارد. آنها همچنین در زمان کافی صرفه جویی می کنند و همچنین استفاده از آنها برای مبتدیان و حرفه ای ها آسان است. اما به طور کلی عبارتند از :

  • پخت سریعتر مخصوصاً مایعات در حال جوشیدن
  • واکنش سریعتر به تغییرات دما
  • گرمای اتلاف کمتر (آشپزخانه خنک تر)
  • پخت ایمن تر، بدون کلاف هایی که مدت طولانی بعد از پختن داغ می مانند
  • دارای ویژگی های ایمنی در برابر روشن ماندن مشعل
  • تمیز کردن آسان تر

انواع هیتر برقی :

کویل رویی، شیشه ای و القایی. اجاق گازهای روپیچی (که معمولی نیز نامیده می شود) و اجاق های شیشه ای (همچنین تابشی نیز نامیده می شود) بسیار شبیه به هم کار می کنند. در هر دو مورد، هر یک از مشعل ها بر روی مدار های مستقل کار می کنند. هنگامی که آنها روشن می شوند، 210 ولت برق از مدار عبور می کند و در سیم پیچ ترکیب می شود تا گرما تولید کند. تنها تفاوت در نحوه اتصال آنها به تابه است. رویه کویل دارای یک سیم پیچ فلزی آشکار است، در حالی که یک صفحه اجاق گاز تابشی سیم پیچ را در زیر یک شیشه صاف یا
رویه سرامیکی پنهان می کند.

در همین حال، اجاق های القایی از سیم پیچ های الکترومغناطیسی در زیر سطح سرامیکی یا شیشه ای استفاده می کنند. سیم پیچ های الکترومغناطیسی تنها زمانی گرما تولید می کنند که با آهن در تماس باشند که مدار را از طریق مقاومت مغناطیسی می بندد. این بدان معناست که اجاق گاز به جای ایجاد گرما در کویل و انتقال آن به تابه، در خود تابه گرما تولید می کند.

اجاق برقی

در واقع اجاق برقی همان هیتر برقی است و توسط برق گرما تولید میشود.اجاق برقی را معمولا برای مسافرت و یا ادارات و یا مصارف کم خانگی استفاده میکنند.