کتل پور اور (pour-over) با طراحی خاص و منحصر به فرد که دارای دهانه خروجی بلند و باریک و همراه دسته است بهترین انتخاب برای تهیه قهوی دمی می باشد.
کتری ها دارای فولاد ضد زنگ هستند و دارای دو نوع برقی و دستی می باشند. از آن جا که میزان دمای آب برای قهوه بسیار ضروری است، در کتری دستی می بایست از دماسنج استفاده نمایید. که این موضوع در کتری برقی صدق نمی کند و فقط با زدن یک دکمه می توانید دمای مورد نیازتان را تنظیم نمایید.
لازم به ذکر است کیفیت کتری نیز حائز اهمیت است. باید توجه داشته باشید که در هنگام خرید اول از همه دسته کتری به راحتی در دست قرار گیرد و هچنین درب آن به گونه ای باشد که هنگام ریزش قهوه تکان نخورد.
کتل انواع زیادی دارد که بیشترین تفاوت ان در طراحی های ان است.برای استفاده در مصارف کم میتوان از کتری های قهوه ارزان قیمت استفاده کرد ولی برای مصارف کافی شاپی و همچنین مصارف زیاد پیشنهاد ما این است که از کتل های با کیفیت استفاده کنید.