شکل و اندازه
برای تهیه شیر جوشیده، یک باریستا معمولاً به پیچر با ظرفیت های مختلف نیاز دارد. معمولاً این ظروف ½ لیتر، ¾ لیتر و یک لیتر هستند. این اندازه گیریها به حجم کامل ظرف شیر مربوط میشود، اما در بیشتر موارد هنگام جوشیدن شیر فقط باید ظرف را تا نصف پر کنید.
همراه با اندازه، مهم است که به یاد داشته باشید که شکل پارچ نیز در کف کردن شیر نقش مهمی دارد. برخی از آنها ته برآمده شکل دارند در حالی که برخی دیگر صاف تر هستند. مهمترین چیزی که باید در نظر بگیرید، مقدار شیری است که برای درست کردن قهوه خود نیاز دارید. اگر شیر در حال جوشیدن خیلی پر باشد، شیر از پیچر بیرون می ریزد. از طرف دیگر، اگر بیش از حد خالی باشد، برای قرار دادن لوله نازل بخار در شیر مشکل خواهید داشت.
جنس
در حالت ایده آل، بهترین پیچر قهوه باید کمی مخروطی شکل باشد و از فلز ضد زنگ ساخته شود. هدف این پارچ جوشیدن و کف کردن شیر، جذب بیشتر گرمای تولید شده توسط بخار و افزایش جذب هوا در شیر است. لبه پارچ شیر نیز یکی دیگر از عواملی است که باید به آن توجه کنید زیرا برای ایجاد لاته آرت و اطمینان از اینکه نسبت شیر جوشیده و میکروفوم شیر را هنگام درست کردن کاپوچینو به درستی دریافت می کنید، ضروری است.
ظرفی که با استفاده از فولاد ضد زنگ با کیفیت بالا و نسبتاً ضخیم ساخته شده باشد، بهترین گزینه است زیرا به شیر کمک می کند هنگام جوشیدن در دمای ثابتی باقی بماند. همچنین به دلیل ضخامت فلز از قسمت بیرونی امکان تست میزن گرما توسط دست وجود دارد.
لبه
لبه پارچ شیر یکی دیگر از ملاحظات مهمی است که باید به آن توجه کنید، زیرا نقش مهمی در ظرف باریستا لاته ایفا می کند. چه بخواهید قلب، روزیا گل لاله بسازید یا طرح های لاته آرت خود را ارائه دهید، لبه بخش مهمی از فرآیند خواهد بود. برخی از مدلها بدون لبه ارائه میشوند، اما این ظروف لاته آرت را دشوار میکنند. اگر در ابتدای کارتان هستید حتمأ پیچری را انتخاب کنید که لبه داشته باشد.
دستگیره
اینکه آیا می خواهید با یک ظرف دسته دار کار کنید یا خیر، این بستگی به نحوه نگه داشتن پارچ شیر هنگام ریختن دارد. برخی از باریستاها متوجه می شوند که هنگام ریختن شیر، دستگیره پیچر انعطاف پذیری بیشتری به آنها می دهد و به راحتی می توانند بالای پارچ را نگه دارند و به دقت و کنترل بیشتر منجر می شود. از طرفی برخی افراد ترجیح می دهند هنگام ریختن از پارچ بدون دسته استفاده کنند.