دانه های قهوه ایلی؟
طعم روست های معمولی، مانند دانه های قهوه ایلی از کلاسیکو، بسیار متمایز از قهوه های دیگر است. این دانه ها بسیار قابل تشخیص هستند. قهوه ای است که هماهنگی کامل دارد. مخملی، لطیف است و طعم آن آجیلی همراه با کمی تلخی است که به سرعت از بین می رود. زمانی که از این قهوه اسپرسو درست می کنید، متوجه خواهید شد که طعم آن جامع و سرشار از عطر فندق است. چیزی که هنگام نوشیدن این قهوه خوب متوجه خواهید شد این که، طعم و مزه آن عالی و ماندگار است.
این برند ایتالیایی قهوه 80 سال تجربه در تهیه این حس عالی قهوه دارد. محصولات ایلی بهترین کیفیت را تضمین می کنند. برای تهیه این قهوه خوشمزه فقط به دو چیز در خانه نیاز دارید: یک دستگاه قهوه ساز خوب و چند گرم دانه قهوه خوشمزه ایلی. در اینجا، می توانید قهوه آسیاب شده را نیز انتخاب کنید. می توانید آن را به صورت آماده در قوطی های 125 یا 250 گرمی خریداری کنید.
کدام دانه قهوه ایلی؟
قهوه یک نوشیدنی محبوب است. حاوی کافئین محرک است. قهوه از دانه های قهوه که دانه های گیاه قهوه هستند، تهیه می شود. میوهای که از گیاه قهوه به دست میآید دروپه است. میوه دارای هسته سخت با لایه نازکی از گوشت است. از آنجایی که این دانه شباهت زیادی به دانه دارد، به آن دانه قهوه می گویند. تفاوت طعم توسط دانه های مختلف مورد استفاده برای مخلوط Illy ایجاد می شود. دانه های عربیکا طعم ملایم تری دارند و همچنین حاوی 70 درصد کافئین کمتری نسبت به دانه های روبوستا هستند. دانه هایی که ما برای قهوه استفاده می کنیم اغلب آسیاب می شوند اما مطمئناً همیشه نه. اغلب بستگی به دستگاه قهوه ساز مورد استفاده دارد. برخی از افراد هستند که ترجیح می دهند خودشان آن را آسیاب کنند و برای این کار از چنین دستگاه قهوه ساز استفاده کنند.
آسیاب کردن دانه های قهوه
قبل از اینکه بتوانید قهوه دم کنید، دانه های قهوه بو داده و آسیاب می شوند. بو دادن دانه های قهوه در کارخانه های مخصوص برشته کردن قهوه انجام می شود. امروزه اغلب از دانه های آسیاب شده قهوه یا پدهای قهوه استفاده می کنیم. دانه های قهوه آسیاب شده ما از Illy در خلاء بسته بندی شده اند تا قهوه طعم خود را حفظ کند. اگر قهوه آسیاب شده در معرض هوای آزاد قرار گیرد، چربی موجود اکسید می شود. اکسیداسیون باعث می شود کیفیت دانه های قهوه به سرعت خراب شود. این یکی از دلایل نگهداری قهوه در قوطی های در بسته در محل مصرف کنندگان است. قهوه همچنین گاهی اوقات در فریزر نگهداری می شود.
طعم قهوه ایلی
دانه های قهوه ایلی کیفیت فوق العاده ای دارند. این قهوه از 9 نوع مختلف از دانه های قهوه عربیکا تهیه می شود. بنابراین، این قهوه از بهترین نوع است. از ویژگی های دانه های قهوه ایلی، طعم ملایم شکلات، عسل، نان تست و کارامل است. گفته میشود که دانههای قهوه ایلی تضمین میکنند که قهوه واقعی چگونه باید باشد. 9 دانه مختلف عربیکا از کلمبیا، اتیوپی، هند، برزیل و کاستاریکا می آیند. فقط از بهترین دانه های قهوه استفاده می شود. برای داشتن طعم و تجربه ای عالی از قهوه، ایلی به طور مداوم محصولات جدید قهوه را عرضه می کند.
قهوه ایلی از کجا می آید؟
این شرکت که توسط Francesco Illy در سال 1993 تاسیس شد و به همین دلیل تاریخچهای غنی دارد. پس از جنگ جهانی دوم، پسر فرانچسکو، ارنستو ایلی، امروز مسئولیت را بر عهده گرفت، نسل سوم آن را به دست گرفت. این آنها را به یک شرکت فوق العاده نوآور و منحصر به فرد تبدیل می کند که به آنها کمک می کند فرهنگ قهوه خود را با محصولات با کیفیت عالی ایجاد کنند. ایلی طیف گسترده ای در دانه های قهوه با طعم های مختلف دارد. در Illy، انتخاب شامل، قهوه آسیاب شده، قهوه فیلتر و البته فقط دانه های قهوه نیز تنوع زیادی در نوشیدن و تهیه دانه های قهوه شما دارند. همچنین، همین امر در مورد مارک های قهوه نیز صدق می کند. شما دارید: مارک های خانگی، مارک های A، مارک های B، مارک های گران قیمت و مارک های مقرون به صرفه تر.
قهوه اختراع شد تا با یک فنجان، مردم روز را خوب شروع کنند. حتی پس از یک روز کار، این نوشیدنی راحتی و آرامشی که شما آنقدر هوس کرده اید را فراهم می کند. به آن نمی گویند یک فنجان راحتی! هر چند امروزه سرد هم می نوشند! دانه های قهوه ایلی در سراسر جهان فروخته می شود. اگر دانههای قهوه در خانه دارید، آنها را در قوطیهای دربسته نگهداری کنید. در غیر این صورت، این احتمال وجود دارد که طعم این محصول از بین برود.