درخت قهوه

درخت قهوه

درخت قهوه

برای خرید قهوه بهتر است که شما اشنایی کافی با انوع قهوه ها را داشته باشید تا بتوانید مطابق سلیقه خود آن را تهیه کنید یا در فروش قهوه، خدمات بهتری به مشتریان خود ارائه دهید.

 قهوه عربیکا

قهوه عربیکا از درختان اصلی قهوه کشف شده در اتیوپی است.

   این درختان یک قهوه معطروملایم تولید می کنند و تقریبا 70٪ از تولید قهوه جهان را تشکیل می دهند. لوبیا ها مسطح تر و کشیده تر از روبوستا است و کافئین پایین تردارد.

قهوه های عربی دارای رشد بهتر هستند. ، این نوع قهوه  بالاترین قیمت را به ارمغان می آورند در بازارهای جهانی .عموماً بین  (610 تا 1830 متر) از سطح دریا رشد می کند.

اگرچه ارتفاع مطلوب با نزدیکی به استوا متفاوت است.

   مهمترین عامل این است که دما باید خفیف باقی بماند، در حالت ایده آل بین 15 – 23 درجه سانتی گراد است که میزان بارش در آن در حدود1524میلی متر است. درختان دلچسب هستند ، اما یخبندان سنگین آنها را می کشد.

درختان عربیکا برای کاشت پرهزینه هستند زیرا زمین ایده آل تمایل به شیب داراست و دسترسی به ان دشوار است. همچنین به دلیل اینکه درختان بیماری بیشتری دارند ،آنها در مقایسه با روبوستا، نیاز به مراقبت و توجه بیشتری دارند.

روبوستا و عربیکا

قهوه روبوستا

تنوع:

اکثر روبوستای جهان در آفریقای مرکزی و غربی، مناطقی از آسیای جنوب شرقی از جمله اندونزی و ویتنام و برزیل پرورش می یابد. تولید روبوستا رو به افزایش است ، اگرچه فقط حدود 30 درصد از بازار جهانی را به خود اختصاص می دهد.

روبوستا در درجه اول در مخلوط ها و برای قهوه های فوری استفاده می شود. خود لوبیای روبوستا کمی گرد و کوچکتر از یک لوبیا عربیکا است.

درخت قهوه روبوستا

نسبت به بیماری ها و انگل ها از نظر قلبی مقاوم تر است، که این امر باعث آسان تر و ارزان تر شدن محصول می شود. همچنین این مزیت را دارد که قادر به مقاومت در برابر آب و هوای گرم است و ترجیح می دهد درجه حرارت ثابت بین 23 تا 29 درجه سانتی گراد باشد که این امر باعث می شود تا در ارتفاعات بسیار پایین ترازعربیکا رشد کند.

در سال به حدود 1524 میلی متر بارندگی نیاز دارد و نمی تواند در برابر یخ زدگی مقاومت کند. در مقایسه با Arabica ، لوبیای Robusta قهوه ای تولید می کند که طعم متمایزی دارد و حدود 50-60٪ کافئین بیشتری دارد.

برای اطلاع از پخش قوه اصفهان اینجا کلیک کنید

آناتومی یک قهوه گیلاس:

لوبیا هایی که شما دم می کنید در واقع دانه های فرآوری شده و بو داده شده از میوه ای است که به آن گیلاس قهوه گفته می شود. پوست بیرونی گیلاس قهوه اگزوکارپ نامیده می شود. در زیر آن مزوکارپ ، یک لایه نازک از خمیر است و به دنبال آن یک لایه باریک به نام پارانشیم وجود دارد. حبوبات خود را در یک پاکت کاغذی مانند به نام آندوکارپ پوشانده اند ، که معمولاً به آن مجهز است.

در داخل پوست، کنار هم، دو لوبیا قرار دارد که هر یک به طور جداگانه توسط یک غشاء نازک دیگر پوشانده شده است. نام بیولوژیکی این پوست دانه ای اسپرمودرم است ، اما به طور کلی در تجارت قهوه به عنوان پوست نقره ای گفته می شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *